За нас

БЪЛГАРИЯ 24

Телевизия „България 24“ е денонощен телевизионен канал, с политематичен информационно-публицистичен характер. 

Тя стартира през 2014 г и има натрупан професионален опит. Телевизията е с национално покритие чрез всички големи телевизионни доставчици – разпространява се по кабел, сателит и интернет (може да се гледа онлайн на живо, с виртуални гости, има канал в Ютюб и страница във Фейсбук)

Програмната схема включва новини, публицистика, документални филми, бизнес предавания, спортни, забавни предавания и документални филми.

Тематиката е патриотична – приоритет в съдържанието на предаванията се дава на националните каузи, на социалния просперитет, на предприемачеството, на историята и духовното израстване чрез култура и изкуство, на по-качественото здравеопазване и образование, на националната сигурност, на достойното място на България и на Балканите в геополитическата ситуация, на отношенията с Великите сили и със стратегическите партньори – Европейския съюз и НАТО.

В профила на телевизията е заложена интерактивна връзка със зрителите и потребителите.

Телевизия „България 24“ разполага със студио и апаратна в центъра на София, оборудвани с професионална техника и модерни възможности за включване на живо.  

Аудиторията на телевизията е максимално широка с превес на обществено активните слоеве от населението.

Светослава Рудолф, управител

София 1000, ул. „Пиротска“ 5, 1 етаж